Paolomwnia kai Venetian blinds

Katerangan pondok:

GIANT ngajadikeun pamakéan hadé tina daya tarik universal kai dina desain interior, sarta cultivates opat jenis kai Venetian sarta blinds indoor.Unggal kategori parantos disampurnakeun pikeun nyumponan kabutuhan sadaya konsumen.Tina harga saingan kualitas luhur shutters kana exquisite handmade shutters kai.Blinds anu serbaguna sarta aya countless kelir, rengse tur lebar slat dina pasaran.Selesai dicét ngamungkinkeun blinds tiasa diproduksi dina warna naon waé, sedengkeun pamekaran téknologi ngamungkinkeun bérés slat anu unik sapertos distressed, high-gloss atanapi veneer, ngamungkinkeun para konsumen ninggalkeun rasa sareng kapribadian sorangan di imahna sorangan.Unggal spésiés kai disadiakeun kalawan elemen borongan na atanapi blinds dijieun nurutkeun spésifikasi unggal urutan individu.


Rincian produk

Tag produk

Bahan: kai Paulownia/Basswood/Kayu pinus/Whitewood
ukuran: 25/35/50mm Panjangna: 4ft ka 9ft
Kandel: 2.9±0.1mm
Pilihan warna: Warna percetakan/Warna padet/Warna antik/Warna opak
leuwih ti 60 kelir baku sarta kelir ngaropéa
Fitur: kai alam, waterproof, antibakteri
Perlakuan permukaan: Palapis ramah lingkungan UV / palapis dumasar cai
Komitmen raksasa 1.kualitas alus sarta stabil
2.Rich sarta warna ngaropéa
3.Multiple jenis
4. Tanggal pangiriman gancang
5.High efficent jeung layanan kualitas luhur
6.Harga anu wajar

ico Pilihan Gaya 

Bawa kaéndahan alam luar ka bumi atanapi kantor anjeun, cara anu pangsaéna nyaéta ngagunakeun blinds kai.Éta sadia dina rupa-rupa pilihan warna jeung tékstur, kayaning awi, pinus, paulownia, bass sarta whitewood, sahingga gampang pikeun manggihan gaya sampurna pikeun kamar anjeun decorating.blinds ieu ogé ngamajukeun Palasik, katingal bersih euweuh urusan lebar atawa panjangna.

ico Produk ramah lingkungan 

Pikeun ngajamin produk aman, slats kami lacquered kalawan UV palapis ramah-eco jeung palapis basis cai, ieu téh lukisan paling ramah lingkungan ayeuna.Sajaba ti éta, kombinasi sampurna roller lukisan jeung nyemprot lukisan ngajadikeun aranjeunna pinuh dicét sahingga blinds venetian kai teu luntur sarta anti UV, buktina cai.
Sareng ieu henteu bahaya pikeun murangkalih sareng piaraan, anjeun tiasa nganggo aman.

ico Ngaronjat privasi 

Kusabab kai opak, privasi dijamin.Nalika bahan-bahan sanés tembus sareng bayangan katingali, kayu bakal nyumputkeun naon waé anu anjeun henteu hoyong katingali di jero rohangan anjeun.Pikeun kamar tidur, aranjeunna sampurna pikeun ngahalangan lampu lengkep pikeun bobo anu langkung saé.

ico insulasi alus 

Kai mangrupa insulator unggulan, sarta blinds kai mangrupa salah sahiji pilihan buta paling insulating.Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa ngajaga panas di bumi anjeun salami usum tiris sareng kaluar nalika usum panas, ngajaga suhu anu nyaman di bumi anjeun henteu paduli waktos taun.Ieu bakal nurunkeun tagihan énergi anjeun sabab kabutuhan anjeun pikeun pemanasan sentral atanapi kipas sareng AC bakal ngirangan, ngahémat artos anjeun dina jangka panjang.

ico Awét 

blinds kai anu incredibly kuat sarta awét, bisa tahan taun pamakéan tanpa jadi ruksak atawa ngaruksak.Aranjeunna investasi incredibly lila langgeng jeung ongkos-éféktif, sarta bakal neruskeun kasampak mewah tur stylish pikeun taun datang.

ico Pangropéa Low 

Variétas kai téh gampang pikeun ngajaga tur bakal tahan ngalawan kokotor, lebu, jeung kokotor.Dibersihkeun rutin nganggo lap bulu atanapi lawon microfiber sacara lembut ngaleungitkeun partikel permukaan.Pikeun beberesih deeper, cai haneut sarta rag katun bakal cleanse lapisan kokotor.Anjeun oge bisa make kantétan lemes tina vakum Anjeun pikeun gancang, efisien touch-up.

ico Dunya buta buta 

blinds kai GIANT ngagunakeun hardwood solid sarta téhnologi palapis-unggul pangajén pikeun nutup blinds leuwih pageuh tur nyumputkeun sagala liang jalur pikeun ngaronjatkeun privasi sarta ngajalajah elegance alam.Tékstur anu unik sareng solusi anu ramah lingkungan nyayogikeun kaanggunan sareng kualitas anu sampurna.

Pilihan iconic kalawan durability renowned, kakuatan sarta dénsitas.Résistansi kana peeling, cracking, chipping sareng yellowing.Teu heran eta rengking kahiji diantara homeowners di dunya.GIANT langkung stabil, teguh sareng kuat tibatan blinds kai padet anu sanés.
Kasalametanana ogé penting-VOC aman sareng patuh kana standar CARB.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    • sns05
    • sns04
    • sns03
    • sns02
    • sns01