Rana kayu

blinds kai umumna dijieunna tina alloy aluminium, kai padet sarta PVC.Aranjeunna awét, gampang pikeun ngabersihan, non-sepuh, non-fading, shading, insulasi panas, breathable na fireproof.Éta cocog pikeun wangunan kantor luhur-tungtung jeung kamar, hotél, villas jeung tempat séjén, sarta bisa dipaké kalawan stiker sangkan gaya leuwih seger jeung elegan.

shutter1
shutter2

GIANT sok janten pamimpin dina panalungtikan sareng pamekaran blinds kai.Cai mibanda prosés produksi pisan dewasa pikeun blinds kai paulownia, blinds basswood, blinds pinus jeung blinds awi.
Sumawona, hatur nuhun kana usaha kontinyu para teknisi perusahaan GIANT, kami ogé parantos ngadamel terobosan dina bidang blinds kayu anu tahan seuneu.Runtuyan blinds kai anu tahan seuneu anu diproduksi ku perusahaan GIANT parantos seueur dianggo di seueur nagara sareng daérah di Asia, Eropa sareng Amérika Serikat.Pikeun pujian para nasabah, urang keukeuh masihan deui ka konsumén urang kalawan harga nu lumrah, kualitas alus teuing jeung layanan alus teuing.Ieu mangrupikeun prinsip anu sok dianut GIANT.


waktos pos: Dec-23-2021
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02
  • sns01