Cocog jeung kamar kalawan blinds kai

ruang tengah

Ruang tamu cocog pikeun cahaya anu terang sareng langkung beragam sareng dimming.blinds Venetian kai bisa mawa lampu haneut jeung pangaruh kalangkang ka rohangan, sarta bisa nahan cahaya jeung ventilasi bari shielding privasi.

7

diajar

Pangajaran mangrupa tempat pikeun konsentrasi maca.The blinds Venetian kai bisa nyaluyukeun sudut cahaya, ngadalikeun kacaangan kamar di will, sarta nyieun lingkungan gawé bacaan pikaresepeun.

8


waktos pos: May-06-2022
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02
  • sns01