Kaahlian cocog warna curtain jeung spasi

1. Warna curtains bisa loyog jeung musim

Biasana, sababaraha urang tiasa milih curtains kalawan "hiji curtain ka tungtungna".Kanyataanna, lamun hayang ngarobah penampilan imah anjeun, anjeun ogé tiasa nyiapkeun 2 ~ 3 sét curtains pikeun ngagantian.Dina pilihan warna curtains, musim bisa dicokot kana tinimbangan.

Contona, kelir lampu sarta kelir tiis kayaning beige jeung bulao lampu cocog keur usum panas, sarta fabrics anu lampu sarta elegan, nu bisa mere jalma rarasaan refreshing;usum tiis cocog pikeun pamakéan poék, kelir haneut kayaning kopi poék, jeung sajabana, sarta lawon ogé bisa jadi kandel, nu bisa mere jalma rarasaan haneut tur haneut.

asdadsa

waktos pos: Nov-28-2021
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02
  • sns01