Achieving "karbon ganda" mangrupakeun test badag pikeun industri shading wangunan

Dina 22 Séptémber 2020, Présidén Xi jangji ka dunya dina Majelis Umum PBB: "Cina bakal ningkatkeun kontribusina anu ditangtukeun sacara nasional, ngadopsi kawijakan sareng ukuran anu langkung kuat, sareng narékahan pikeun ngahontal puncak émisi karbon dioksida ku 2030, sareng narékahan pikeun ngahontal éta. neutrality karbon ku 2060.

Ieu pertama kalina "kabijakan dua karbon" muncul dina panggung internasional.

Hiji di luhur nempatkeun maju syarat anyar pikeun ngawangun konservasi énergi, sarta ogé langsung mangaruhan arah ngembangkeun kahareup industri shading wangunan urang.Salaku cikal bakal hemat energi wangunan, karbon lemah sareng perlindungan lingkungan, shading wangunan anu nyanghareup syarat anyar jeung arah pangwangunan, kumaha carana nangkep garis utama "kabijakan karbon dual"?

Anu mimiti, teu aya ragu yén desain anu leres sareng pamakean sistem shading gedong tiasa ngirangan pisan pamakean énérgi wangunan.Kumpulan data ieu mangrupikeun bukti anu saé:

01 Usum tiis:

Sistem shading tiasa ningkatkeun insulasi termal windows, nyegah leungitna panas, ngahémat biaya pemanasan dina usum tiis, sareng ngirangan énergi termal ku 30%.

02 usum panas:

Hiji sistem shading exterior wangunan éféktif bisa meungpeuk cahya panonpoé, ngurangan kakuatan operasi tina sistem AC, sarta ngurangan konsumsi énergi cooling ku 50%.

03 Langkung seueur data nunjukkeun yén:

Sistem shading kalawan slats digabungkeun jeung kontrol automation alus bisa ngahemat ngeunaan 20% atawa leuwih énergi pikeun cahaya jieunan.

Data anu lumayan di luhur ngagambarkeun pentingna ngawangun shading dina ngawangun konservasi énergi.Lajeng, dina sarat terus ngaronjatkeun standar hemat energi wangunan anyar, panulis yakin yén industri shading wangunan bisa aktip ngajajah métode shading anyar jeung leuwih efisien tina aspék handap, hoping pikeun mawa pitulung ka anjeun dina industri shading wangunan. .

1. Paké low-énergi bahan wangunan shading

Aya seueur jinis bahan anu dianggo pikeun sistem shading, tapi bahan anu konsumsi énergi anu rendah tiasa maénkeun peran anu saé dina insulasi termal.bahan aluminium shading boga kaunggulan unik maranéhanana dina watesan sipat mékanis jeung kinerja termal, teu ukur kakuatan tinggi, Éta ogé pamaén alus dina hemat energi jeung réduksi émisi.

3.9 (2) (1)

2. Ngahijikeun shading calakan kana wangunan

Sistem kontrol shading calakan otomatis bisa ngadalikeun ngangkat sarta ngarobah sakabéh louvers shading nurutkeun data dikirimkeun ku pengikut cahya panonpoé akurat tur sensor kalembaban, ku kituna pikeun ngahontal éfék hemat energi hadé.Pikeun pamaké anu nengetan kahirupan imah, sistem shading calakan teu ukur brings hirup nyaman jeung merenah, tapi ogé achieves efek hemat energi jeung perlindungan lingkungan, nu mangrupakeun kombinasi sampurna téhnologi jeung perlindungan lingkungan.

3.9 (3)

3. Ngamajukeun shading wangunan énergi anyar

Shading arsitéktur henteu ngan ukur tiasa meungpeuk sinar panonpoé, tapi ogé ngagunakeun sinar panonpoé pikeun ngarobih photovoltaic solar sareng photothermal.Shading arsitéktur multi-fungsi anu kabentuk henteu ngan ukur ngahindarkeun nyerep panas sareng masalah transfer panas anu tiasa aya dina produk shading sorangan, tapi ogé pinter Ngarobih énergi anu diserep kana sumber anu mangpaat pikeun wangunan.

3.9 (1) (1)

Shading wangunan mangrupikeun bagian konci sareng fokus pikeun konservasi énergi wangunan.Popularisasi bertahap sistem shading gedong ogé nyayogikeun kana tren arus utama konservasi énergi sareng perlindungan lingkungan.Dina lingkungan kawijakan nguntungkeun, ngawangun usaha shading kedah nangkep garis utama kawijakan jeung kasampak maju ka hareup babarengan!


waktos pos: Mar-09-2022
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02
  • sns01