Warta

  • Perawatan jandela minimalis

    Dina 2022, éstétika desain minimalis sadayana ngamuk.Unggal unsur hiasan bumi sareng desain interior dipangaruhan ku minimalism, ti desain arsitéktur bumi dugi ka tambahan anu épéktip sapertos perawatan jandela.Bari curtains mindeng ukur dibikeun perhatian salaku unsur fungsional imah, ...
    Maca deui
  • Suitable for rooms with wooden blinds

    Cocog jeung kamar kalawan blinds kai

    ruang tamu Ruang tamu cocog pikeun cahaya anu terang sareng langkung beragam sareng dimming.blinds Venetian kai bisa mawa lampu haneut jeung pangaruh kalangkang ka rohangan, sarta bisa nahan cahaya jeung ventilasi bari shielding privasi.pangajaran Pangajaran mangrupa tempat pikeun museur kana maca.Kayu...
    Maca deui
  • Achieving “double carbon” is a big test for the building shading industry

    Achieving "karbon ganda" mangrupakeun test badag pikeun industri shading wangunan

    Dina 22 Séptémber 2020, Présidén Xi jangji ka dunya dina Majelis Umum PBB: "Cina bakal ningkatkeun kontribusi anu ditangtukeun sacara nasional, ngadopsi kawijakan sareng ukuran anu langkung kuat, sareng narékahan pikeun ngahontal puncak émisi karbon dioksida ku 2030, sareng narékahan pikeun ngahontal éta. netralitas karbon...
    Maca deui
  • Wooden shutter

    Rana kayu

    blinds kai umumna dijieunna tina alloy aluminium, kai padet sarta PVC.Aranjeunna awét, gampang pikeun ngabersihan, non-sepuh, non-fading, shading, insulasi panas, breathable na fireproof.Éta cocog pikeun wangunan kantor luhur-tungtung jeung kamar, hotél, villas jeung tempat séjén, ...
    Maca deui
  • Matching skills of curtain color and space

    Kaahlian cocog warna curtain jeung spasi

    1. Warna curtains bisa loyog jeung musim Biasana, sababaraha urang bisa milih curtains kalawan "hiji curtain ka tungtung".Kanyataanna, lamun hayang ngarobah penampilan imah anjeun, anjeun ogé tiasa nyiapkeun 2 ~ 3 sét curtains pikeun ngagantian.Dina pilihan warna ...
    Maca deui
  • Paké desain curtains pikeun ngaronjatkeun atmosfir imah anyar - blinds kai

    blinds venetian kai anu kasampak hipu tur elegan dina penampilan mangrupa salah sahiji pilihan pisan populér di taun panganyarna.Teu kawas blinds Venetian aluminium atawa beusi, rarasaan refreshing jeung sepi dibawa ku blinds Venetian kai anu deeply dipikacinta ku sarerea.Sareng deuih...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih curtains nurutkeun lingkungan imah

    1. Disarankeun gaya curtain pikeun spasi beueus Mun anjeun dina lingkungan beueus, atawa malah lantai bakal beueus, teras curtains dipaké kudu boga fungsi Uap-bukti.Dina waktos ieu, anjeun kedah nyingkahan ngagunakeun lawon curtain pikeun nyegah kapang mangaruhan inféksi saluran pernapasan atanapi éksim kulit.
    Maca deui
  • Sét kayu anu tahan seuneu

    Téknologi seuneu-retardant asalna tina subyek rencana 863 proyék Cina urang "Kayu jeung awi bahan seuneu-retardant jeung suhu-sensitip téhnologi warna malik".Téknologi ieu diterapkeun kana lantai sareng lapis dina tahap awal, sareng mimiti diterapkeun kana wo ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina blinds

    1. Pilihan Gaya Blind kayu tiasa nyangking rasa rustic, klasik, atanapi modern kana rohangan.Éta sayogi dina rupa-rupa pilihan warna sareng tékstur, sapertos awi, pinus, paulownia, bass sareng beech, sahingga gampang mendakan gaya anu sampurna pikeun kamar anu anjeun ngahias.blinds ieu ogé pr ...
    Maca deui
  • Ciri tina paulownia

    Kualitas bahan tina kai paulownia pisan husus, cocog pisan pikeun rupa-rupa aplikasi.Dibandingkeun jeung leuweung séjén, Paulownia boga 8 ciri unik handap: • Lightweight tapi tangguh Salaku salah sahiji leuweung lightest di bumi, éta ngeunaan 40% torek ti leuweung séjén.Dina ...
    Maca deui
  • parusahaan urang bakal ilubiung dina Shanghai R + T Curtain Pameran

    2017.2.20 Ti 19 Maret nepi ka 21 Maret 2017, parusahaan urang bakal ilubiung dina Shanghai R + T Curtain Pameran, stan nomer N5G61, babaturan wilujeng sumping didatangan tur pituduh.2019.2.15 Ti 27 Pébruari nepi ka 1 Maret 2019, parusahaan urang bakal ilubiung dina Shanghai R + T Curtain Pameran, boo ...
    Maca deui
  • blinds kai vs blinds kai faux-Kumaha carana milih?

    blinds kai faux dijieunna tina 100% plastik PVC sarta kasampak kawas kai nyata.Kanyataanna, hiji-hijina hal urang bisa ngabejaan aranjeunna dipisahkeun nyaéta kasampak di tungtung slats, pikeun nempo naha aya kai.Éta ogé 100% tahan cai, anu hartosna blinds Wood Faux satuju sareng anu gampang dibersihkeun ku usap beresih ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2
  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02
  • sns01