Basswood Slats

Katerangan pondok:

Bahan: Basswood slats
ukuran: 25/35/50mm Panjangna: 4,5 ft nepi ka 8 ft
Gaya: Slat horisontal
Kandel: 2,85±0,05mm
Pilihan warna: Warna percetakan / Warna kai nyata / Warna antik
10 kelir baku sarta kelir ngaropéa
Fitur: Kayu alami, Waterproof, Antibakteri, Seuneu Retardant
Perlakuan permukaan: Lapisan ramah lingkungan UV / Lapisan dumasar cai Non-Voc


Rincian produk

Tag produk

Kayu alam

Kalayan tekenan kana produk alami sareng héjo, panggunaan kai alami janten langkung populer.Kai diolah sacara kimiawi atawa garing bisa jadi leuwih tahan ka bending jeung karuksakan serangga, tapi perlakuan kimiawi boga loba kalemahan.Bahan kimia ieu tiasa ngarusak lingkungan, atanapi tiasa ngabahayakeun kaséhatan pikeun awak manusa, anu ngajantenkeun kayu alami janten pilihan anu langkung aman.Sadaya kayu anu kami anggo parantos diuji pikeun mastikeun yén teu aya bahan kimia.

Tahan cai

Produk kami ngagaduhan tingkat résistansi cai anu tangtu, tapi dina tingkat anu béda.
Pikeun blinds kai nyata, aranjeunna geus diolah ku palapis ramah-eco UV atawa Non-Voc palapis basis cai pikeun ngabentuk lapisan pelindung dina beungeut cai pikeun nyegah jumlah leutik Uap, jadi masang blinds kai nyata di wewengkon kawas kamar mandi, dapur, atawa kamar laundry teu dianjurkeun.Paparan kalembaban anu berkepanjangan nyababkeun kayu nyata ngagulung atanapi luntur.Tapi ruang tamu sareng pangkeng ngajantenkeun aranjeunna pilihan anu pangsaéna.
Teu kawas blinds kai, blinds kai faux 100% waterproof.Ku alatan éta, aranjeunna moal luntur atanapi luntur dina lingkungan anu lembab, janten aranjeunna cocog pisan pikeun daérah kalembaban anu luhur sapertos kamar mandi, dapur, jamban sareng kamar cuci.

NON-VOC Cai basis palapis

blinds kai urang sadayana dirawat kalayan palapis basis cai.
Lapisan basis cai dina sababaraha cara sarua, atawa punjul ti coatings basis minyak maranéhanana.Kualitas luhur lapisan dumasar cai durability alus teuing, waktos garing gancang, sarta émisi bau jauh kirang.
Di handap ieu daptar mangpaat ngagunakeun coatings basis cai pikeun aplikasi padumukan:
Eusi organik volatile handap (VOC), hasilna kirang dampak dina lingkungan jeung awak.
Lemah bau.Kauntungan utama nalika ngalukis interior atanapi daérah anu kirang ventilated.
Gancang waktos garing facilitating aplikasi tina hiji jaket kadua.
durability alus teuing.
Turunkeun atanapi henteu aya résiko seuneu tina nanganan pangleyur anu gampang kaduruk.
Ngabersihan anu gampang sareng langkung aman.
Kurang picilakaeun pembuangan.

Antibakteri

Ngeunaan sipat antibakteri produk, produk urang parantos lulus uji SGS.

Seuneu Retardant

Urang bisa nyadiakeun seuneu-retardant slats kai Venetian, The seuneu retardant pangleyur kami nganggo mangrupakeun dumasar cai, solusi jelas nu soaks kana kai ninggalkeun penampilan kayu ampir unchanged.Sareng aranjeunna ogé lulus ujian.

Dunya buta buta

blinds kai GIANT ngagunakeun hardwood solid sarta téhnologi palapis-unggul pangajén pikeun nutup blinds leuwih pageuh tur nyumputkeun sagala liang jalur pikeun ngaronjatkeun privasi sarta ngajalajah elegance alam.Tékstur anu unik sareng solusi anu ramah lingkungan nyayogikeun kaanggunan sareng kualitas anu sampurna.

Pilihan iconic kalawan durability renowned, kakuatan sarta dénsitas.Résistansi kana peeling, cracking, chipping sareng yellowing.Teu heran eta rengking kahiji diantara homeowners di dunya.GIANT langkung stabil, teguh sareng kuat tibatan blinds kai padet anu sanés.
Kasalametanana ogé penting-VOC aman sareng patuh kana standar CARB.

Inpo produk

Bahan: Basswood slats
ukuran: 25/35/50mm Panjangna: 4,5 ft nepi ka 8 ft
Gaya: Slat horisontal
Kandel: 2,85±0,05mm
Pilihan warna: Warna percetakan / Warna kai nyata / Warna antik
10 kelir baku sarta kelir ngaropéa
Fitur: Kayu alami, Waterproof, Antibakteri, Seuneu Retardant
Perlakuan permukaan: Lapisan ramah lingkungan UV / Lapisan dumasar cai Non-Voc
Komitmen raksasa 1.kualitas alus sarta stabil
2.Rich sarta warna ngaropéa
3.Multiple jenis
4. Tanggal pangiriman gancang
5.High efficent jeung layanan kualitas luhur
6.Harga anu wajar

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    • sns05
    • sns04
    • sns03
    • sns02
    • sns01