Tentang Kami

PROFIL PERUSAHAAN

Shouguang Giant Window Blinds Co., Ltd. perenahna di kota sayur-shouguang anu éndah, Cina.

baout (1)

Diadegkeun dina 2012, perusahaan induk KEO IN SANGSA SEOUL dilapis di Seoul, Korea, diadegkeun dina 2005, kalibet dina blinds venetian kai.

Dina 2012, Shouguang Giant Jandela Blinds Co., Ltd. diadegkeun pikeun ngahasilkeun slats kai pikeun KEO IN SANGSA SEOUL, insuring kualitas stabil sarta alus kalayan pangiriman gancang.

Ayeuna kami utamana suplai pikeun Paulownia venetian blinds, Pine Venetian

blinds, blinds Venetian Basswood, blinds Venetian Awi jeung blinds Venetian kai Ayous.

GIANT WINDOW BLINDS CO., LTD.nyaéta parusahaan specializing dina produksi blinds kai.Salila mangtaun-taun, urang fokus kana produksi rupa-rupa gaya blinds kai sareng slats blinds.Produk urang diékspor ka seueur nagara sareng daérah di luar negeri.Produk kualitas luhur, jasa profésional, kadali kualitas ketat, harga lumrah jeung konsép produksi héjo pikeun urang meunang beuki loba konsumén.
PRODUK KAMI
Urang ngahasilkeun sarta ngamekarkeun rupa-rupa gaya blinds kai jeung blinds kai slats, nurutkeun bahan béda bisa dibagi kana kai paulownia, kai pinus, basswood, awi jeung kai ayous;nurutkeun prosés produksi bisa dibagi kana blinds kai padet, blinds kai dicét, blinds kai antik.Salaku tambahan, urang ogé ngajual blinds Venetian kai faux, blinds Venetian aluminium, blinds roller jeung blinds asesoris.
LAYANAN PROFESIONAL
Urang nyadiakeun konsumén jeung layanan paling profésional sarta komprehensif.Tim produksi urang jeung tim jualan geus kalibet dina produksi jeung jualan blinds kai pikeun leuwih ti 5 taun.Aranjeunna gaduh pangalaman anu beunghar sareng bakal ngajawab patarosan naon waé pikeun anjeun 24 jam sadinten.
KONTIOL KUALITAS KETAT
Simkuring gaduh tim QC ketat pikeun ngadalikeun kualitas produk, unggal aspék produksi bisa mastikeun diawaskeun pikeun mastikeun yén produk ahir luyu jeung sarat customer jeung peraturan waktu pangiriman pikeun nganteurkeun barang.
HARGA SALUR
Giant Window Blinds Co., Ltd. salawasna taat kana konsép gawé babarengan win-win.Sanggeus sababaraha taun gawé bareng jeung suppliers urang, kami geus ngadegkeun hubungan kapercayaan pisan kuat saling, anu ngamungkinkeun produk urang pikeun mibanda kualitas stabil sarta harga kalapa.
KONSEP ECO-Friendly
Ti saprak ngadegna, Giant Window Blinds parantos nganut konsép produksi héjo sareng ramah lingkungan.Saatos ékspérimén sareng inovasi kontinyu perusahaan, tungtungna nerapkeun lapisan Non-Voc Cai pikeun ngahasilkeun slats buta kai, anu inovatif dina industri blinds kai.Produk kami parantos lulus SGS perlindungan lingkungan sareng uji antibakteri.Dina mangsa nu bakal datang urang bakal terus innovate jeung mawa produk fashionable jeung cageur ka konsumén urang.

baout (3)

baout (3)

Kami ngagaduhan pabrik blinds sareng komponén.Ieu nyertakeun wewengkon 60.000 méter pasagi, wewengkon workshop produksi nepi ka 15.000 méter pasagi pikeun 78 sét pakakas produksi jeung leuwih ti 80 pagawé nu kaasup leuwih ti 10 teknis na QC jalma.

baout (3)

Kusabab bentuk perlindungan lingkungan global janten langkung serius, dina taun 2020, perusahaan Giant nerapkeun lapisan Non-Voc Cai pikeun produksi blinds, anu inovatif dina industri blinds.Buta kami lulus ujian SGS, Giant ngan ukur nyayogikeun produk anu ramah lingkungan.
Perusahaan raksasa beroperasi kalayan integritas salaku prinsip kahiji, nyiptakeun nilai pikeun konsumén salaku tanggung jawab, nyayogikeun jasa kualitas luhur ngaliwatan harga anu wajar sareng produk kualitas anu saé.
Perusahaan raksasa ngarepkeun gawé bareng langkung seueur réréncangan dina kerjasama anu ikhlas pikeun ngawujudkeun silih win-win.


  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02
  • sns01