Wengkuan operasi

Paling profésional

NAHA MILIH KAMI

GIANT WINDOW BLINDS CO., LTD.nyaéta parusahaan specializing dina produksi blinds kai.Salila mangtaun-taun, urang fokus kana produksi rupa-rupa gaya blinds kai sareng slats blinds.Produk urang diékspor ka seueur nagara sareng daérah di luar negeri.Produk kualitas luhur, jasa profésional, kadali kualitas ketat, harga lumrah jeung konsép produksi héjo pikeun urang meunang beuki loba konsumén.

Kusabab bentuk perlindungan lingkungan global janten langkung serius, dina taun 2020, perusahaan Giant nerapkeun lapisan Non-Voc Cai pikeun produksi blinds, anu inovatif dina industri blinds.Buta urang lulus ujian SGS,

Giant ngan ukur nyayogikeun produk anu ramah lingkungan.Perusahaan raksasa beroperasi kalayan integritas salaku prinsip kahiji, nyiptakeun nilai pikeun konsumén salaku tanggung jawab, nyayogikeun jasa kualitas luhur ngaliwatan harga anu wajar sareng produk kualitas anu saé.

Perusahaan raksasa ngarepkeun gawé bareng langkung seueur réréncangan dina kerjasama anu ikhlas pikeun ngawujudkeun silih win-win.

  • sns05
  • sns04
  • sns03
  • sns02
  • sns01